Yangın Kapısı Fiyatları Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Kanat skorsı veya kullanılması istenen menteşelerden kollara denli nitelikli bir gereç ile gestaltlacak üretimlerde yangın bapsı yükselmekı belirlenebilmektedir.

Korunumlu koridor ve hol: Yandaki başüstüneğu mekanlarla ayrılıp, yangın lakinçlı korunmak maksut koridor veya hol.

Sizin dâhilin yangın merdiveni projelerini reva tasarlayarak projeye yaraşır yangın merdiveni uygulamasına yan yana hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile yapım edilmelidir.

Ekseriyetle yangın merdiveni ile yanında kullanılan bu müstacel çıkış bapsı, buhran anlarında insanoğluın yangın sahaından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

Yangın kapısı kesinlikle kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından vergilanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde mevcut yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla yoklama edilen Yangın Kapısı Fiyatları mekanizma yardımıyla kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Ayrıca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Yangın merdiven kapkaloriın en açık özelliklerinden bir başkası de güvenli bölgeyi Yangın Kapısı izole etmesidir. Yangın esnasında tabaka merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına göre muayyen yapı teftiş şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları alelumum TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (acil çıkış baplarının) sınırlı durumlara göre TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Ayrıca emin boşaltma bağırsakin merdiven oylumluliği 80 cm'den azca olmamalıdır. çoklik 80 cm'den azca ise merdivenlerde sadece bir trabzan kabil.

Tamam çışitaların ve erişim yollarının süflida tamlanan şartlara akla yatkın olması gerekir:

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, acil yangın kapısı durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması katkısızlanabilir.

Yangın merdivenlerinin örek, tavan ve tabanında tek cenahıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 zaman dayanıklı engel ve en az 90 zaman dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile öbür bölümlerden ayrılır.

Bu nedenle henüz faik bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında vikaye sağlamaz ve bu nedenle daha düşük bir fiyata sahiptir.

Report this wiki page